Europæiske e-stier møde Tarifa 2019

22 - 24 marts 2019

Den andalusiske sammenslutning af bjergbestigning, den spanske føderation for bjerg- og klatresport sammen med provinsregeringen i Cádiz, den lokale regering i Tarifa og med samarbejde mellem kontorerne for turisme og sport og miljøspørgsmål fra den regionale regering i Andalusien, er glade for at invitere dig til at møde et af de smukkeste steder i Andalusien: Tarifa.

Andalusien byder dig velkommen til at fejre åbningen af ​​krydsningsstedet for de tre store europæiske stier: E12 - Arco Mediterráneo, E9 - Arco Atlántico og E4 - Sendero Sierras Mediterráneas, ved kystbyen Tarifa, mellem den 22. og den 24. marts 2019, hvor en unik begivenhed i Europa vil blive fejret. Deltagerne vil nyde gåture gennem tre vigtige europæiske stier plus workshops om disse stier. Et monument dedikeret til vandring vil blive afsløret ved det sydligste punkt på det kontinentale Europa. To programmer vil blive tilbudt, et tre-dages program og en syv-dages et.


Registrering & Info:

www.fedamon.com

www.fedamononline.com/eventos

fedamononline.com/eventos/event/encuentro-de-senderos-europeos/

Efterlad en kommentar