Eurorando 2021-22, Walking C2

Oplev nedenfor et stort kulturelt spor fra Eurorando:  

Fans af Dracula Stories ved sandsynligvis, at Transsylvanien er hjemsted for overnaturlige, legendariske og folkloristiske eventyr. Fra hjemsøgte slotte, klostre og skove til vampyrer, varulve, poltergeister og "iele". Gør dig klar til gåsehud! Denne dagstur fører dig til et af verdens mest berømte slotte - The Bran Castle, også kendt som “Dracula's Castle”. Du vil også nyde en bytur i Brașov - en af ​​Transsylvanias mest ikoniske middelalderbyer.

Denne specielle udgave af Eurorando vil være præget af to hovedbegivenheder: 

Eurorando i 2021 (26. september - 03. oktober 2021) og i 2022 (11. september - 18. september 2022).

Find alle oplysninger om begivenheden her: www.eurorando.eu og book din oplevelse under: www.booking.eurorando.eu"