Eurorando 2021-22, Walking H11

Oplev under en anden fantastisk vandresti fra Eurorando Fascineret af tidsrejser? Vi har måske endnu ikke teknologien til at gøre det muligt, men der vil denne afslappende vandretur give dig næsten den samme oplevelse. A ASTRA Open Air Museum blev grundlagt i 1963 og er den største udendørs etnografiske udstilling i Europa. ⁠ Efter en idyllisk gåtur omkring museet, vi er på vej mod en saksisk oplevelse. Velsmagende brunch og autentisk Hencklesch serveres direkte fra en saksisk husstand, er bare en af ​​de mange spændende ting, der venter på dig på denne rejse.

Deltag i denne specialudgave af Eurorando. der vil være præget af to hovedbegivenheder: Eurorando i 2021 (26. september - 03. oktober 2021) og i 2022 (11. september - 18. september 2022).
Find alle oplysninger om begivenheden her: www.eurorando.eu og book din oplevelse under: www.booking.eurorando.eu .