Opdatering af Eurorando 2021-begivenheden

Kære Eurorando venner,

Dette er en opdatering vedrørende Eurorando 2021-begivenheden.
Som planlagt finder Eurorando 2021 sted mellem den 26. september og den 3. oktober 2021 i Sibiu Rumænien efterfulgt af 2022-begivenheden, der finder sted mellem den 11. og den 18. september 2022.
Da vi vurderer, at antallet af deltagere på dette års begivenhed på grund af den aktuelle situation forårsaget af COVID-19-pandemien vil være lidt lavere end ved tidligere Eurorando-udgaver, vil vi forsikre dig om, at begivenheden vil finde sted, selvom vi ikke når det sædvanlige minimum på 500 deltagere.

I betragtning af ovenstående forlænger vi tilmeldingsfristen for både grupper og enkeltpersoner som følger: gruppebookinger kan foretages indtil den 1. juli 2021, og enkeltpersoner kan tilmelde sig indtil den 15. august 2021. Hvis du beslutter at annullere din reservation, vil du være to tilgængelige muligheder:

  1. Du modtager en fuld refusion af det betalte beløb (i henhold til afbestillingspolitikken)
  2. Du har muligheden for at udskyde din registrering til 2021 til Eurorando 2022-begivenheden under de samme betingelser.
    Derudover har vi udarbejdet en mere fleksibel afbestillingspolitik. Derfor kan gruppeaflysning ske gratis indtil den 1. august 2021 og individuel aflysning indtil den 25. september 2021.

For at vi kan sikre os, at alle får en sikker og behagelig Eurorando, udvikler vi en detaljeret COVID-19-protokol til dette års udgave, som vi tager højde for alle globale regler, retningslinjer og regler vedrørende COVID-19. Da vi er klar over, at situationen kan ændre sig til enhver tid, selv med kort varsel, opdaterer vi konstant alle foranstaltninger i overensstemmelse med de lovmæssige krav og vil arbejde tæt sammen med de lokale og nationale myndigheder.

Du finder alle oplysningerne på vores hjemmeside.
Som generelle forholdsregler under arrangementet ser vi på at anvende disse enkle regler:
• Brug af masker, afhængigt af officielle krav, til alle mennesker i overfyldte begivenhedsområder eller indendørs rum
• Fysisk afstand når det er nødvendigt
• Hygiejneprincipper såsom regelmæssig rengøring, håndvask og desinfektion
• Temperaturkontrol dagligt
• Enhver, der oplever sygdomssymptomer inden starten af ​​en dag, bliver bedt om at bo på hotellet.

Bemærk, at i Rumænien er vaccinationsprocessen gennem vaccination startet i december 2020. Vaccinerne, der anvendes i denne kampagne, leveres af AstraZeneca, Pfizer-Biotech og Moderna, og fra den 26. april 2021 var over 3 millioner rumænere allerede vaccineret med mindst en dosis af de ovennævnte vacciner.
Det rumænske sundhedsministerium planlægger at få vaccineret over 10 millioner mennesker inden udgangen af ​​juli 2021, hvilket betyder, at over 60% af landets samlede befolkning (beregnet i procent beregnet ekskl. Børn under 18 år) skal vaccineres med dette punkt.
Vi håber, at disse opdateringer hjælper dig med at få et bedre overblik over Eurorando 2021, men hvis du har yderligere spørgsmål eller anmodninger, er vi her for dig, når som helst tilgængelige under info@eurorando.eu

Vi lover at holde dig informeret månedligt om nyheder og opdateringer vedrørende Eurorando og glæder os til at byde dig velkommen til Sibiu.

Eurorando-holdet
April 2021