Vær en del af spillet!

Konkurrencen af ​​FFRandonnée “MINE foretrukne langdistance stier" startede. På vegne af præsidenten for FFAndonnée, Brigitte Soulary, ønsker arrangørerne at udvide den franske konkurrence til europæiske lande. Arrangørerne er glade for at invitere alle ERA-medlemmer til at deltage i konkurrencen ved at stemme på deres yndlingsstier.
Før du stemmer, kan du se videopræsentationerne af hver vej. I år blev der som hvert år udvalgt 8 stier:

Arrangørerne håber på en stærk respons og vil være i stand til at afgøre, hvilket land i Europa der har flest stemmer, og hvad der er den mest foretrukne rute i Frankrig. Som en konkurrence i en konkurrence.
Offentlig afstemning er gratis, og alle kan stemme gratis hver dag for deres foretrukne vej til at vinde. Alle kan opfordre deres venner til at deltage i denne konkurrence.
 
Denne konkurrence sluttede den 17. november 2021.

Må det europæiske vandresamfund mobilisere til tiden for et spil omkring de lange vandrestier i Frankrig!