Bedømmelsessystem – spørgeskema

Der findes mange forskellige systemer til at vurdere sværhedsgraden af ​​ruter i Europa, nogle gange baseret på meget forskellige metoder og kriterier. Den klare og harmoniserede sværhedsgrad mellem vandreture er en reel udfordring: at gøre det muligt for vandrere på alle niveauer at træffe et informeret valg om det tekniske og fysiske niveau af den planlagte rute.
Af denne grund vil det franske vandreforbund (FFrandonnée), med støtte fra ERA, gerne vide om de forskellige klassificeringssystemer, der findes i Europa. Disse resultater kunne være en støtte til diskussioner og workshops for at sikre et stærkere samarbejde mellem forskellige europæiske partnere om dette emne.

Denne undersøgelse er tilgængelig på tre sprog: Engelsk, Fransk og Tysk.

Svarfristen er inden den 31. august 2022.