Møde mellem EUMA og ERA

Den 31. august 2022 mødtes de to partnere: bestyrelserne for European Union of Mountaineering Associations og European Ramblers' Association fysisk for første gang.

En præsentation af den aktuelle situation for ERASMUS+-projektet "EUMA – Forbedring af god styring af klatring og bjergbestigning i Europa” blev leveret af projektlederen, dennes evaluering og de videre planer for fælles projekter blev efterfølgende drøftet. Brochuren "Waymarking i Europa” blev også præsenteret. Og endelig godkendte begge bestyrelser spordefinitionen og anbefalingerne for stierne, udarbejdet af arbejdsgruppen "Stier".  

Den vidunderlige gæstfrihed i hytten”Tončkov dom” ved Lisca bakke med sin spektakulære udsigt, den perfekte organisation udført af Planinska Zveza Slovenien og den varme velkomst fra Sevnicas borgmester, understøttede en venlig atmosfære for yderligere samarbejde(r).