Lancering af European Week of Sport 2022

Den ottende udgave af European Week of Sports er netop startet!

Lad os fejre fysisk aktivitet sammen med venner eller bare slå vores personlige rekord. Nu er tiden inde til at fastlægge aktivitetsmønstre, der kan give et helt liv med fordele.

Denne udgave er ved at engagere unge mennesker i aktiviteter og hobbyer med ønsket om at holde dem i form og glade for at fejre det europæiske ungdomsår. Fremme af den sunde livsstil har også en vigtig rolle i år. HealthyLifestyle4All-seminaret gik forud for den festlige åbning (i Prag, Tjekkiet). En ny Eurobarometer om sport og fysisk aktivitet blev præsenteret med alarmerende resultater: at folk laver mindre og mindre fysiske aktiviteter. Også kvinderne er ikke så aktive i sporten som mænd...

Den nye ERA-begivenhed Europæisk Vandredag ønsker at ændre det! Lad os nyde Lørdag 24. september i det fri og lav fysisk vandreaktivitet og vær en del af HealthyLifestyle4All! Hver bevægelse tæller! 🙂

Vi ser også frem til dine billeder, beskeder eller nye gå-ideer.