ERA 53. konference i Danmark

Den 53. konference blev afholdt fra 29. september til 2. oktober i Konventum – konferencecenter i Helsingør. 63 delegerede fra 24 lande deltog i det perfekt forberedte arrangement. Den store Tak tilhører Dansk Vandrelaug, især til Anna-Kathrine Hauborg, Camilla Dam, Steen Malmlin og til Grethe Aagaard. På trods af regnvejret var arrangementets omgivelser værd at besøge: Helsingør by eller Helsingør skove, udflugterne sluttede altid i den hyggelige café.
Konventum gav store muligheder for diskussioner og beslutninger i ERA bestyrelsen, arbejdsgrupperne og også generalforsamlingen.

Emnerne præsenteret under fredagens Know-How-sessioner viste den store skala af ERA-aktiviteter:

ERA-præsidenten Boris Mićić bød på generalforsamlingen også velkommen til repræsentanter for ERA-partnerne: Andreas Aschaber (EUMA) og Karmen Nahberger (Wandermagazin) og ERA-ærespræsidenterne Lis Nielsen, Jan Havelka, Ingemund Hägg og Aloys Steppuhn. ERA-revisor, Michael Ermrich, blev genvalgt for endnu en 4-årig periode. Planer for ERA-strategien i 2023 blev præsenteret, og ERA-bestyrelsens aktiviteter for 2021 blev godkendt. Efter udelukkelsen af ​​to organisationer og to organisationers afgang har ERA nye 62 medlemmer i 33 europæiske lande.

53. ERA-konference gik rigtig godt, og vi glæder os alle mødes i 2023 i Ilawa, Polen igen.


Billeder fra konferencen: