Ny LQT: Nationalpark Hoge Kempen

FØRENDE KVALITETSSPOR BEST OF EUROPE AWARD 2022

Sophie Chipon, 2. vicepræsident for European Ramblers Association, tildelt det europæiske certifikat Leading Quality Trails – Best of Europe (LQT-BE) til National Trail Park Hoge Kempen i Limburg, flamske Belgien, torsdag den 8. december 2022.

I nærværelse af fru Zuhal Demir, den flamske minister for natur og turisme, Johan Van Den Bosch, koordinator National Park Hoge Kempen og Ignace Schops, direktør National Park Hoge Kempen, og de forskellige borgmestre i byerne i området, Sophie Chipon, kunne på vegne af ERA-EWV-FERP tildele certifikatet.

For legenden om billederne: Zuhal Demir, flamsk minister for natur og turisme. Johan Van Den Bosch, koordinator National Park Hoge Kempen. Ignace Schops, direktør Nationalpark Hoge Kempen

Tillykke til alle de mennesker og institutioner, der har arbejdet på at rehabilitere et industriområde, der ophørte med sin aktivitet for næsten 30 år siden. Naturen har nu genvundet sine rettigheder, og LQT-BE-mærket garanterer alle brugere adgang til en bevaret natur- og kulturarv. Et godt eksempel til efterfølgelse!


Vandrefestivalkampagne, ©De Kijkhut
Foto: Peter Baas

Der er i øjeblikket 22 LQT-BEs i ti europæiske lande (6 i Tyskland, 4 i Grækenland, 3 i Luxembourg, 3 i Danmark, 2 i Portugal, 1 i Sverige, 1 i Østrig, 1 i Tjekkiet, 1 i Frankrig og 1 i Schweiz). Dette eventyr startede i 2012, og i dag fejrer vi 10-års jubilæet for LQT-BE med denne 23. LQT-BE tildelt National Park Trail Hoge Kempen, den 1. i Belgien.