LQT-BE Region Éislek tildelt ved ITB i Berlin

ITB er verdens førende rejsemesse og giver en unik mulighed for at lære om forskellige lande og regioner over hele kloden på ét sted.

Den 7. marts 2023 blev den officielle overdragelse af certifikatet for LQT-BE, Region Éislek blev afholdt på ITB. Det blev tildelt af ERA-præsidenten Boris Mićić til Tim Schnelke, projektlederen i Leading Quality Region Éislek, med den venlige tilstedeværelse af den luxembourgske minister for små og mellemstore virksomheder og minister for turisme, hr. Lex Delles, og af ambassadøren. af Luxembourg i Berlin, hr. Jean-Paul Senninger.

Det er den første region certificeret og garanterer en perfekt vandreoplevelse. Uanset om det er en dagstur med venner eller familie, en komplet vandreferie uden at skifte bolig eller en flerdages tur med en masse bagage. Kvalitetskriterierne for Leading Quality Regions opfylder de højeste standarder med hensyn til stier, værter, service og turistinformation. Enhver, der nogensinde har været i en kvalitetsregion, vil betragte Leading Quality Region-certificeringen som et "must", når de vælger en region til ferie.

Tillykke !