Euroopa e-teede kohtumine Tarifa 2019

22 - 24 märts 2019

Andaluusia mägironimisföderatsioon, Hispaania mägi- ja ronimisspordi föderatsioon koos Cádizi provintsi valitsuse, Tarifa kohaliku omavalitsuse ning turismi- ja spordibüroode ning Andaluusia piirkondliku valitsuse keskkonnaküsimustega, on hea meel kutsuda teid kohtuma Andaluusia ühe kaunima kohaga: Tarifaga.

Andaluusia tervitab teid kolme suure Euroopa tee ristumiskoha avamise tähistamisel: E12 - Arco Mediterráneo, E9 - Arco Atlántico ja E4 - Sendero Sierras Mediterráneas, Tarifa rannikulinnas 22. – 24. Märtsil 2019, kus tähistatakse ainulaadset sündmust Euroopas. Osalejad saavad nautida jalutuskäike läbi kolme olulise Euroopa raja ning nende radade teemalisi töötubasid. Mandri-Euroopa kõige lõunapoolsemas punktis avatakse rabelemisele pühendatud monument. Pakutakse kahte programmi: kolmepäevast ja seitsmepäevast.

Lisateavet leiate siit.


Registreerimine ja teave:

www.fedamon.com

www.fedamononline.com/eventos

fedamononline.com/eventos/event/encuentro-de-senderos-europeos/

Kommenteeri