Läänemere rannikualade matka lõpukonverents

Läänemere rannikualade matkamise lõpukonverents ja E9 avamine Baltikumis toimus Eestis 13.-14.

Konverentsil „Baltic Coastal Hiking“ lõppkonverents ja E9 ametlik avamine Baltikumis “pakiti kokku Läänemere rannikumatkade projekti tulemusi - edu ja õpitud õppetunde ning tutvustati oma seisukohta Euroopas ja jagati oma kogemusi. Tulemused - esimene pikamaa matkarada saab matkajatele tunnustatud ja populaarne ning toob väärtuslikku tagasisidet ja nõu parandamiseks.
Projekti meeskond töötab järgmiste pikkade vahemaade arendusideede kallal, et arendada E9 Leedu poolelt ja E11 kõigi kolme Balti riigi jaoks. Tugevdatud koostöö ERA-ga on oluline, et tunda end Euroopa matkajate ühiskonnas.

Heitke pilk Läänemere rannikumatkade YouTube'i kanalile.

Vaadake ka projekti veebisaiti.

Sloveenlane Lovro Tacol oli matkanud Tallinnast ja osalenud konverentsil

Läänemere ranniku matkarada on osa E-tee E9 ja võib olla leiate siit.

13. septembril toimus lõpukonverents ja 14. septembril viidi rajal läbi matkaüritus.

13. september:

14 september

Vaata videot päevast siit.