Eurorando 2021–22, kõndimine C2

Avastage Eurorando suurepärane kultuurirada allpool:  

Dracula lugude fännid teavad ilmselt, et Transilvaanias elavad üleloomulikud, legendaarsed ja folkloristlikud seiklused. Alates kummitavatest lossidest, kloostritest ja metsadest kuni vampiiride, libahuntide, poltergeistide ja “iele” välja. Ole hanemateks valmis! See päevareis viib teid ühte maailma kuulsamasse lossi - Brani lossi, mida nimetatakse ka “Dracula lossiks”. Samuti saate nautida linnaekskursiooni Brașovis - mis on Transilvaania kõige ikoonilisem keskaegne linn.

Seda Eurorando eriväljaannet tähistavad kaks peamist sündmust: 

Eurorando aastal 2021 (26. september - 03. oktoober 2021) ja 2022. aastal (11. september - 18. september 2022).

Siit leiate kogu teabe sündmuse kohta: www.eurorando.eu ja broneerige oma kogemus: www.booking.eurorando.eu"