ERA 53. konverents Taanis

53. konverents toimus 29. septembrist 2. oktoobrini Konventumis – konverentsikeskuses Helsingøris. Täiuslikult ettevalmistatud üritusel osales 63 delegaati 24 riigist. Suur aitäh kuulub Dansk Vandrelaugile, eriti Anna-Kathrine Hauborgile, Camilla Damile, Steen Malmlinile ja Grethe Aagaardile. Vaatamata vihmasele ilmale oli ürituse ümbrus külastamist väärt: Helsingøri linn või Helsingøri metsad, ekskursioonid lõppesid alati hubases kohvikus.
Konventum pakkus suuri võimalusi nii ERA juhatuse, töörühmade kui ka üldkoosoleku aruteludeks ja otsusteks.

Reedestel oskusteabe sessioonidel esitletud teemad näitasid ERA tegevuste laiaulatuslikkust:

ERA president Boris Mićić tervitas üldkoosolekul ka ERA partnerite esindajaid: Andreas Aschaberit (EUMA) ja Karmen Nahbergerit (Wandermagazin) ning ERA aupresidente Lis Nielseni, Jan Havelkat, Ingemund Häggi ja Aloys Steppuhni. ERA audiitor Michael Ermrich valiti uuesti neljaks aastaks. Esitleti ERA 4. aasta strateegia plaane ja kinnitati ERA juhatuse tegevused 2023. aastaks. Pärast kahe organisatsiooni väljajätmist ja kahe organisatsiooni lahkumist on ERA-l äsja 2021 liiget 62 Euroopa riigis.

. ERA 53. konverents läks väga hästi ja ootame kõiki kohtumine 2023. aastal taas Poolas Ilawas.


Pildid konverentsist: