Eurorando 2021-22, Wandelen H11

Ontdek hieronder nog een geweldig wandelpad van Eurorando Gefascineerd door tijdreizen? We hebben misschien nog niet de technologie om het mogelijk te maken, maar daar zal deze ontspannende wandeling je bijna dezelfde ervaring bieden. ⁠ Het ASTRA Openluchtmuseum werd opgericht in 1963 en is de grootste etnografische openluchttentoonstelling in Europa. een idyllische wandeling door het museum gaan we op weg naar een Saksische ervaring. Hartige brunch en authentieke Hencklesch, rechtstreeks geserveerd vanuit een Saksisch huishouden, zijn slechts een van de vele opwindende dingen die op je wachten tijdens deze reis.

Neem deel aan deze speciale editie van Eurorando. die in het teken staan ​​van twee grote evenementen: Eurorando in 2021 (26 september - 03 oktober 2021) en in 2022 (11 september - 18 september 2022).
Vind hier alle informatie over het evenement: www.eurorando.eu en boek je ervaring onder: www.booking.eurorando.eu .