Pan-Baltische wandel online conferentie

De Pan-Baltic online wandelconferentie op 9 november 2021 viert het succes van de Baltic Trails (baltictrails.eu) die Estland, Letland en Litouwen verbinden met het Europese netwerk van wandelpaden als onderdeel van de routes E9 (Baltische kustwandeling) en E11 (Oost-bospad).

De conferentie zal belanghebbenden samenbrengen die ervaringen delen met de planning, implementatie, het beheer en het onderhoud van grensoverschrijdende langeafstandswandelpaden. De keynote speeches zullen ervaringen uit de Baltische staten, Zweden en Noorwegen presenteren. Presentaties worden gevolgd door Baltische paneldiscussies het benadrukken van uitdagingen en oplossingen in praktische aspecten zoals lokale acceptatie en ondersteuning, voordelen en duurzaamheid van langeafstandswandelpaden.