Maak deel uit van het spel!

De wedstrijd van FFRandonnée “MIJN favoriete langeafstandsroutes" begonnen. Namens de voorzitter van FFRANdonnée, Brigitte Soulary, willen de organisatoren de Franse competitie uitbreiden naar Europese landen. De organisatoren zijn verheugd alle ERA-leden uit te nodigen om deel te nemen aan de wedstrijd door te stemmen op hun favoriete routes.
Voordat je gaat stemmen kun je de videopresentaties van elk pad bekijken. Dit jaar werden, zoals elk jaar, 8 routes geselecteerd:

De organisatoren hopen op een sterke respons en zullen kunnen bepalen welk land in Europa de meeste stemmen heeft en wat de meest geprefereerde route in Frankrijk is. Als een wedstrijd binnen een wedstrijd.
Publiek stemmen is gratis en iedereen kan elke dag gratis stemmen op hun favoriete pad om te winnen. Iedereen kan zijn vrienden aanmoedigen om deel te nemen aan deze wedstrijd.
 
Deze wedstrijd eindigde op 17 november 2021.

Moge de Europese wandelgemeenschap zich mobiliseren voor de tijd van een spel rond de langeafstandswandelpaden in Frankrijk!