Beoordeling (beoordeling) systeem - vragenlijst

Er bestaan ​​in Europa veel verschillende systemen voor het beoordelen van de moeilijkheidsgraad van routes, soms gebaseerd op zeer verschillende methoden en criteria. De duidelijke en geharmoniseerde moeilijkheidsgraad tussen de wandelingen is een echte uitdaging: wandelaars van alle niveaus in staat stellen een weloverwogen keuze te maken over het technische en fysieke niveau van de geplande route.
Om deze reden wil de Franse Rambling Federation (FFRandonnée), met de steun van ERA, graag meer weten over de verschillende beoordelingssystemen die in Europa bestaan. Deze resultaten kunnen een ondersteuning zijn voor discussies en workshops om te zorgen voor een sterkere samenwerking tussen verschillende Europese partners op dit gebied.

Deze enquête is beschikbaar in drie talen: Engels, Frans en Duits.

De deadline voor de reacties is voor 31 augustus 2022.