Bewegwijzering brochure

Een naslagwerk over hoe de bewegwijzering van paden in Europa tot stand komt.

ERA werkt mee aan de E+-project "Verbetering van goed bestuur van klimmen en bergbeklimmen in Europa" met de belangrijkste partner, de Europese Unie van bergbeklimmersverenigingen, voor het derde jaar. Een van de belangrijke resultaten van dit project is de bewegwijzeringbrochure genaamd "Bewegwijzering in Europa", een naslagwerk over hoe de bewegwijzering in Europa wordt uitgevoerd.

De brochure bevat een beschrijving van 44 bewegwijzeringssystemen in 34 Europese landen en daarnaast een overzichtstabel met borden door heel Europa. Het boek is gemaakt voor de wandelaars, die besloten om in het onbekende land te wandelen en de borden en wegwijzers te begrijpen die ze veilig naar de bestemming moesten leiden.

Voor updates en verbeteringen pls. contact: secretariaat@era-ewv-ferp.com