European E-Paths Meeting Tarifa 2019

22 - 24 mars 2019

Den andalusiske føderasjonen for fjellklatring, den spanske føderasjonen for fjell- og klatresport, sammen med provinsregjeringen i Cádiz, den lokale regjeringen i Tarifa og i samarbeid med kontorene for turisme og sport og miljøspørsmål fra den regionale regjeringen i Andalusia, gleder oss over å møte et av de vakreste stedene i Andalucía: Tarifa.

Andalusia ønsker deg velkommen til å feire åpningen av krysspunktet for de tre store europeiske stiene: E12 - Arco Mediterráneo, E9 - Arco Atlántico og E4 - Sendero Sierras Mediterráneas, ved kystbyen Tarifa, mellom 22. og 24. mars 2019 hvor en unik begivenhet i Europa vil bli feiret. Deltakerne vil glede seg over turene gjennom tre viktige europeiske stier pluss workshops om disse stiene. Et monument dedikert til vandring vil bli avduket på det sørligste punktet på det kontinentale Europa. To programmer vil bli tilbudt, et tre-dagers program og en syv-dagers.

Se flere detaljer her.


Registrering og info:

www.fedamon.com

www.fedamononline.com/eventos

fedamononline.com/eventos/event/encuentro-de-senderos-europeos/

Legg igjen en kommentar