Eurorando 2021-22, Walking C2

Oppdag under en flott kultursti fra Eurorando:  

Fans av Dracula Stories vet sannsynligvis at Transylvania er hjemsted for overnaturlige, legendariske og folkloristiske opplevelser. Fra hjemsøkte slott, klostre og skoger til vampyrer, varulver, poltergeister og "iele". Gjør deg klar for gåsehud! Denne dagsturen tar deg til et av verdens mest berømte slott - The Bran Castle, også kjent som "Dracula's Castle". Du vil også nyte en bytur i Brașov - en av Transsylvanias mest ikoniske middelalderbyer.

Denne spesialutgaven av Eurorando vil være preget av to hovedbegivenheter: 

Eurorando i 2021 (26. september - 03. oktober 2021) og i 2022 (11. september - 18. september 2022).

Her finner du all informasjon om arrangementet: www.eurorando.eu og bestill din opplevelse under: www.booking.eurorando.eu"