Eurorando 2021-22, Walking H11

Oppdag under en annen fantastisk tursti fra Eurorando Fascinert av tidsreiser? Vi har kanskje ikke teknologien ennå for å gjøre det mulig, men der vil denne avslappende turen gi deg nesten den samme opplevelsen. A ASTRA friluftsmuseum ble etablert i 1963 og er den største friluftsutstillingen i Europa. ⁠ Etter en idyllisk tur rundt museet, vi er på vei mot en saksisk opplevelse. Velsmakende brunsj og autentisk Hencklesch servert direkte fra en saksisk husstand, er bare en av de mange spennende tingene som venter på deg på denne turen.

Delta i denne spesialutgaven av Eurorando. som vil bli preget av to hovedbegivenheter: Eurorando i 2021 (26. september - 03. oktober 2021) og i 2022 (11. september - 18. september 2022).
Her finner du all informasjon om arrangementet: www.eurorando.eu og bestill din opplevelse under: www.booking.eurorando.eu .