Oppdatering av Eurorando 2021-arrangementet

Kjære Eurorando venner,

Dette er en oppdatering om Eurorando 2021-arrangementet.
Som planlagt vil Eurorando 2021 finne sted mellom 26. september og 3. oktober 2021 i Sibiu Romania, etterfulgt av 2022-arrangementet, som vil finne sted mellom 11. og 18. september 2022.
Ettersom vi anslår at på grunn av den nåværende situasjonen forårsaket av COVID-19-pandemien, vil antall deltakere på årets begivenhet bli noe lavere enn tidligere Eurorando-utgaver, vil vi forsikre deg om at arrangementet kommer til å finne sted, selv om vi ikke når det vanlige minimum 500 deltakere.

Med tanke på det ovennevnte vil vi forlenge registreringsfristen for både grupper og enkeltpersoner som følger: gruppebestillinger kan gjøres til 1. juli 2021 og enkeltpersoner kan registrere seg til 15. august 2021. Hvis du bestemmer deg for å kansellere bestillingen din, vil du være to tilgjengelige alternativer:

  1. Du vil motta full refusjon av det betalte beløpet (i henhold til avbestillingsregler)
  2. Du har muligheten til å utsette registreringen din for 2021 til Eurorando 2022-arrangementet under de samme forholdene.
    I tillegg har vi utarbeidet en mer fleksibel avbestillingsregler. Følgelig kan gruppeavbestilling gjøres gratis frem til 1. august 2021 og individuell avbestilling frem til 25. september 2021.

For at vi skal sikre oss at alle får glede av en trygg og hyggelig Eurorando, utvikler vi en detaljert COVID-19-protokoll for årets utgave, som vi tar hensyn til alle globale forskrifter, retningslinjer og regler angående COVID-19. Siden vi er klar over at situasjonen kan endres til enhver tid, selv med kort varsel, vil vi kontinuerlig oppdatere alle tiltak i samsvar med lovkravene og vil jobbe i nær koordinering med lokale og nasjonale myndigheter.

Du finner all informasjon på vår hjemmeside.
Som generelle forholdsregler under arrangementet ser vi på å bruke disse enkle reglene:
• Bruk masker, avhengig av offisielle krav, for alle mennesker i overfylt arrangement eller innendørs rom
• Fysisk distansering når det er nødvendig
• Hygieneprinsipper som vanlig rengjøring, håndvask og desinfisering
• Temperaturkontroll på daglig basis
• Alle som opplever symptomer på sykdom før starten av en dag, blir bedt om å bo på hotellet.

Vær oppmerksom på at i Romania har vaksinasjonsprosessen gjennom vaksinasjon startet i desember 2020. Vaksinene som brukes i denne kampanjen er levert av AstraZeneca, Pfizer-Biotech og Moderna, og fra og med 26. april 2021 var over 3 millioner rumenere allerede vaksinert. med minst én dose av de nevnte vaksinene.
Det rumenske helsedepartementet planlegger å ha vaksinert over 10 millioner mennesker innen utgangen av juli 2021, noe som betyr at over 60% av landets totale befolkning (prosentandel beregnes uten barn under 18 år) skal immuniseres med det punktet.
Vi håper at disse oppdateringene hjelper deg med å få en bedre oversikt over Eurorando 2021, men hvis du har flere spørsmål eller forespørsler, er vi her for deg, tilgjengelig når som helst under info@eurorando.eu

Vi lover å holde deg oppdatert hver måned om nyheter og oppdateringer angående Eurorando, og ser frem til å ønske deg velkommen til Sibiu.

Eurorando-teamet
april 2021