Нови ЛКТ: Национални парк Хоге Кемпен

ВОДЕЋА СТАЗА КВАЛИТЕТА НАГРАДА БЕСТ ОФ ЕВРОПЕ 2022. Сопхие Цхипон, 2. потпредседница Европске асоцијације Рамблерс, доделила је европски сертификат Леадинг Куалити Траилс – Бест оф Еуропе (ЛКТ-БЕ) за… opširnije