Eurorando 2021-22, Walking H11

Upptäck nedan en annan fantastisk vandringsled från Eurorando Fascinerad av tidsresor? Vi kanske ännu inte har tekniken för att göra det möjligt, men där kommer denna avkopplande vandring att ge dig nästan samma upplevelse. A ASTRA friluftsmuseum grundades 1963 och är Europas största utomhus etnografiska utställning. en idyllisk promenad runt museet, vi är på väg mot en saxisk upplevelse. Savory brunch och äkta Hencklesch serveras direkt från ett saxiskt hushåll, är bara en av de många spännande saker som väntar på dig på denna resa.

Delta i denna specialutgåva av Eurorando. som kommer att kännetecknas av två huvudevenemang: Eurorando 2021 (26 september - 03 oktober 2021) och 2022 (11 september - 18 september 2022).
Här hittar du all information om evenemanget: www.eurorando.eu och boka din upplevelse under: www.booking.eurorando.eu .