Uppdatering av Eurorando 2021-evenemanget

Kära Eurorando-vänner,

Detta är en uppdatering om Eurorando 2021-evenemanget.
Som planerat kommer Eurorando 2021 att äga rum mellan den 26 september och den 3 oktober 2021 i Sibiu Rumänien, följt av 2022-evenemanget, som kommer att äga rum mellan den 11 och den 18 september 2022.
Eftersom vi uppskattar att på grund av den nuvarande situationen orsakad av COVID-19-pandemin kommer antalet deltagare vid årets evenemang att bli något lägre än vid tidigare Eurorando-utgåvor, vi vill försäkra er om att evenemanget kommer att äga rum, även om vi inte når det vanliga minimum 500 deltagare.

Med tanke på ovanstående kommer vi att förlänga anmälningsfristen för både grupper och individer enligt följande: gruppbokningar kan göras till den 1 juli 2021 och individer kan registrera sig till den 15 augusti 2021. Om du bestämmer dig för att avboka din bokning kommer du vara två tillgängliga alternativ:

  1. Du kommer att få en fullständig återbetalning av det betalade beloppet (enligt avbokningsreglerna)
  2. Du har möjlighet att skjuta upp din registrering för 2021 till Eurorando 2022-evenemanget på samma villkor.
    Dessutom har vi utarbetat en mer flexibel avbokningsregler. Följaktligen kan gruppavbokning göras kostnadsfritt fram till 1 augusti 2021 och individuell avbokning till 25 september 2021.

För att vi ska se till att alla kommer att njuta av en säker och trevlig Eurorando utvecklar vi ett detaljerat COVID-19-protokoll för årets utgåva, för vilket vi tar hänsyn till alla globala regler, riktlinjer och regler angående COVID-19. Eftersom vi är medvetna om att situationen kan förändras när som helst, även med kort varsel, kommer vi ständigt att uppdatera alla åtgärder i enlighet med de lagliga kraven och kommer att arbeta i nära samordning med de lokala och nationella myndigheterna.

Du hittar all information på vår hemsida.
Som allmänna försiktighetsåtgärder under evenemanget undersöker vi att tillämpa dessa enkla regler:
• Bär masker, beroende på officiella krav, för alla människor i trångt evenemangsområde eller inomhusutrymmen
• Fysisk distansering vid behov
• Hygienprinciper som regelbunden rengöring, handtvätt och desinfektion
• Temperaturkontroll dagligen
• Den som upplever sjukdomssymtom innan en dag börjar kommer att bli ombedd att bo på hotellet.

Observera att i Rumänien har vaccinationsprocessen genom vaccination börjat i december 2020. Vaccinerna som används i denna kampanj tillhandahålls av AstraZeneca, Pfizer-Biotech och Moderna och från och med den 26 april 2021 var över 3 miljoner rumäner redan vaccinerade med minst en dos av de ovannämnda vaccinerna.
Det rumänska hälsovårdsministeriet planerar att vaccinera över 10 miljoner människor i slutet av juli 2021, vilket innebär att över 60% av landets totala befolkning (procent beräknas exklusive barn under 18 år) bör vaccineras med den punkten.
Vi hoppas att dessa uppdateringar hjälper dig att få en bättre överblick över Eurorando 2021, men om du har ytterligare frågor eller önskemål är vi här för dig, tillgängliga när som helst på info@eurorando.eu

Vi lovar att hålla dig informerad varje månad om nyheter och uppdateringar om Eurorando och ser fram emot att välkomna dig till Sibiu.

Eurorando-teamet
april 2021