ERA 53:e konferensen i Danmark

Den 53:e konferensen hölls från 29 september till 2 oktober i Konventum – konferenscenter i Helsingör. 63 delegater från 24 länder deltog i det perfekt förberedda evenemanget. Det stora Tacket tillhör Dansk Vandrelaug, särskilt till Anna-Kathrine Hauborg, Camilla Dam, Steen Malmlin och till Grethe Aagaard. Trots det regniga vädret var evenemangets omgivning värd att besöka: Helsingör stad eller Helsingörs skogar, utflykterna avslutades alltid i det mysiga caféet.
Konventum erbjöd stora möjligheter för diskussioner och beslut av ERA-styrelsen, arbetsgrupperna och även bolagsstämman.

Ämnen som presenterades under fredagens Know-How-sessioner visade den stora skalan av ERA-aktiviteter:

ERA-presidenten Boris Mićić välkomnade vid bolagsstämman representanter för ERA-partnerna: Andreas Aschaber (EUMA) och Karmen Nahberger (Wandermagazin) och ERA:s hederspresidenter Lis Nielsen, Jan Havelka, Ingemund Hägg och Aloys Steppuhn. ERA:s revisor, Michael Ermrich, omvaldes för ytterligare en 4-årsperiod. Planer för ERA-strategin 2023 presenterades och ERA-styrelsens verksamhet för 2021 godkändes. Efter uteslutningen av två organisationer och två organisationers avgång har ERA nya 62 medlemmar i 33 europeiska länder.

Du har nu möjlighet 53:e ERA-konferensen gick väldigt bra och vi ser alla fram emot möte 2023 i Ilawa, Polen igen.


Bilder från konferensen: