LQT-BE Region Éislek belönades vid ITB i Berlin

ITB är världens ledande resemässa och ger en unik möjlighet att lära sig om olika länder och regioner över hela världen på ett och samma ställe.

Den 7 mars 2023, den officiella överlämnandet av certifikatet för LQT-BE, Region Éislek hölls på ITB. Den tilldelades av ERA-presidenten Boris Mićić till Tim Schnelke, projektledaren för ledande kvalitetsregion Éislek, med den vänliga närvaron av den luxemburgska ministern för små och medelstora företag och turismminister Lex Delles och ambassadören. av Luxemburg i Berlin, Jean-Paul Senninger.

Det är den första region certifierad och garanterar en perfekt vandringsupplevelse. Oavsett om det är en dagsutflykt med vänner eller familj, en komplett vandringssemester utan att byta boende eller en flerdagarstur med mycket bagage. Kvalitetskriterierna för Leading Quality Regions uppfyller de högsta standarderna vad gäller stigar, värdar, service och turistinformation. Alla som någonsin har varit i en kvalitetsregion kommer att betrakta certifieringen av Leading Quality Region som ett "måste" när de väljer en region för semester.

Grattis!