Update over het evenement Eurorando 2021

Beste Eurorando-vrienden,

Dit is een update met betrekking tot het evenement Eurorando 2021.
Zoals gepland zal Eurorando 2021 plaatsvinden tussen 26 september en 3 oktober 2021, in Sibiu, Roemenië, gevolgd door het evenement in 2022, dat zal plaatsvinden tussen 11 en 18 september 2022.
Aangezien we inschatten dat, vanwege de huidige situatie veroorzaakt door de COVID-19-pandemie, het aantal deelnemers aan het evenement dit jaar iets lager zal zijn dan bij eerdere Eurorando-edities, willen we u verzekeren dat het evenement zal plaatsvinden vinden plaats, zelfs als we het gebruikelijke minimum van 500 deelnemers niet halen.

Gezien het bovenstaande verlengen we de registratiedeadline voor zowel groepen als individuen als volgt: groepsreserveringen kunnen worden gemaakt tot 1 juli 2021 en individuen kunnen zich inschrijven tot 15 augustus 2021. Als u besluit uw boeking te annuleren, dan doet u dat zijn twee opties beschikbaar:

  1. U ontvangt een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag (volgens annuleringsvoorwaarden)
  2. U heeft de mogelijkheid om uw inschrijving voor 2021 voor het evenement Eurorando 2022 onder dezelfde voorwaarden uit te stellen.
    Daarnaast hebben we een flexibeler annuleringsbeleid uitgewerkt. Groepsannuleringen zijn dan ook kosteloos mogelijk tot 1 augustus 2021 en individuele annulering tot 25 september 2021.

Om ervoor te zorgen dat iedereen zal genieten van een veilig en aangenaam Eurorando, ontwikkelen we een gedetailleerd COVID-19-protocol voor de editie van dit jaar, waarbij we rekening houden met alle wereldwijde voorschriften, richtlijnen en regels met betrekking tot COVID-19. Aangezien we ons ervan bewust zijn dat de situatie op elk moment kan veranderen, zelfs op korte termijn, zullen we voortdurend alle maatregelen actualiseren in overeenstemming met de wettelijke vereisten en zullen we nauw samenwerken met de lokale en nationale autoriteiten.

U vindt er alle informatie over onze website.
Als algemene voorzorgsmaatregelen tijdens het evenement onderzoeken we de toepassing van deze eenvoudige regels:
• Het dragen van maskers, afhankelijk van de officiële vereisten, voor alle mensen in drukke evenementenruimtes of binnenruimtes
• Fysieke afstand nemen wanneer dat nodig is
• Hygiëneprincipes zoals regelmatig schoonmaken, handen wassen en desinfecteren
• Dagelijkse temperatuurcontrole
• Iedereen die ziekteverschijnselen ervaart voor het begin van een dag, wordt verzocht in het hotel te verblijven.

Houd er rekening mee dat in Roemenië het immunisatieproces door vaccinatie is begonnen in december 2020. De vaccins die in deze campagne worden gebruikt, worden geleverd door AstraZeneca, Pfizer-Biotech en Moderna en vanaf 26 april 2021 waren al meer dan 3 miljoen Roemenen gevaccineerd. met ten minste één dosis van de eerder genoemde vaccins.
Het Roemeense ministerie van Volksgezondheid is van plan om tegen eind juli 10 meer dan 2021 miljoen mensen te laten vaccineren, wat betekent dat op dat moment meer dan 60% van de totale bevolking van het land (berekend percentage exclusief kinderen onder de 18 jaar) moet zijn ingeënt.
We hopen dat deze updates je helpen om een ​​beter overzicht te krijgen van Eurorando 2021, maar als je nog vragen of verzoeken hebt, staan ​​we voor je klaar, te allen tijde beschikbaar via info@eurorando.eu

We beloven je maandelijks op de hoogte te houden van nieuws en updates over Eurorando en kijken ernaar uit je te verwelkomen in Sibiu.

Het Eurorando-team
april 2021