European E-Paths Meeting Tarifa 2019

22 - 24 mars 2019

Andalusiska bergsklättringsförbundet, den spanska federationen för bergs- och klättringssport, tillsammans med provinsstyrelsen i Cádiz, Tarifas lokala regering och med samarbete mellan kontor för turism och sport och miljöfrågor från den regionala regeringen i Andalusien, är glada att bjuda in dig att träffa en av de vackraste platserna i Andalusien: Tarifa.

Andalusien välkomnar dig för att fira öppnandet av korsningen av de tre stora europeiska stigarna: E12 - Arco Mediterráneo, E9 - Arco Atlántico och E4 - Sendero Sierras Mediterráneas, vid kuststaden Tarifa, mellan den 22 och den 24 mars 2019 där en unik händelse i Europa firas. Deltagarna kommer att njuta av promenader genom tre viktiga europeiska vägar plus workshops om dessa vägar. Ett monument tillägnad vandring kommer att avslöjas vid den sydligaste punkten på kontinentaleuropa. Två program kommer att erbjudas, ett tre dagar och ett sju dagar.


Registrering och info:

www.fedamon.com

www.fedamononline.com/eventos

Fedamononline.com/eventos/event/encuentro-de-senderos-europeos/

Lämna en kommentar