Eurorando 2021-22, Walking C2

Upptäck nedanför en fantastisk kulturell spår från Eurorando:  

Fans av Dracula Stories vet förmodligen att Transsylvanien är hem för övernaturliga, legendariska och folkloristiska äventyr. Från hemsökta slott, kloster och skogar till vampyrer, varulvar, poltergeister och "iele". Gör dig redo för gåshud! Denna dagsutflykt tar dig till ett av världens mest kända slott - The Bran Castle, även känt som "Dracula's Castle". Du kommer också att njuta av en stadsrundtur i Brașov - en av Transsylvanias mest ikoniska medeltida städer.

Denna specialutgåva av Eurorando kommer att markeras av två huvudevenemang: 

Eurorando 2021 (26 september-03 oktober 2021) och 2022 (11 september-18 september 2022).

Här hittar du all information om evenemanget: www.eurorando.eu och boka din upplevelse under: www.booking.eurorando.eu"