Waymarking broschyr

En uppslagsbok om hur vägmarkering av stigar i Europa går till.

ERA samarbetar kring E+ projekt "Förbättring av god styrning av klättring och bergsklättring i Europa" med huvudpartnern, European Union of Mountaineering Associations, för tredje året. En av de viktiga resultaten av detta projekt är broschyren för vägmarkering som kallas "Waymarking in Europe", en referensbok om hur waymarking görs i Europa.

Broschyren innehåller en beskrivning av 44 vägmarkeringssystem i 34 europeiska länder och dessutom en översiktstabell med skyltar över hela Europa. Boken skapades för vandrare, som bestämde sig för att vandra i det okända landet och förstå de skyltar och skyltar som de borde leda dem säkert till destinationen.

För uppdateringar och förbättringar snälla. Kontakt: sekretariat@era-ewv-ferp.com