Möte för EUMA och ERA

Den 31 augusti 2022 träffades de två partnerna: styrelserna för European Union of Mountaineering Associations och European Ramblers' Association fysiskt för första gången.

En presentation av den aktuella situationen för ERASMUS+-projektet "EUMA – Förbättring av god förvaltning av klättring och bergsklättring i Europa” tillhandahölls av projektledaren, dess utvärdering och de vidare planerna för gemensamma projekt diskuterades efteråt. Broschyren ”Waymarking in Europe” presenterades också. Och slutligen godkände båda styrelserna spårdefinitionen och rekommendationerna för lederna, utarbetade av arbetsgruppen "Spår".  

Den underbara gästfriheten i stugan”Tončkov dom” på Lisca kulle med sina spektakulära vyer, den perfekta organisationen som gjordes av Planinska Zveza Slovenien och det varma välkomnandet av Sevnicas borgmästare, stödde en vänlig atmosfär för ytterligare samarbete(n).